menu

Testlocaties

Testlocaties van het RADD

Het onderzoekslab verbindt verschillende testlocaties tot één geheel. De fysieke locaties bevinden zich op de TU Delft campus en op een aantal 'fieldlabs' in de regio Zuid-Holland.

Gevarieerd spectrum van testlocaties

Op de TU Delft Campus worden vooral kortere experimentele proeven gedaan. Het lab omvat faciliteiten die experimenten onder veel verschillende verkeerssituaties en (deels) gecontroleerde omstandigheden mogelijk maken. Alle genoemde infrastructuren worden voorzien van hoogwaardige video-observatiesystemen en kunnen waar nodig worden voorzien van aanvullende meet- en observatie instrumenten.

Er zijn routes op de volgende wegen en in de volgende gebieden: Green Village, Esplanade en Campus Oost, Campus West, Route Station Delft Zuid – Campus, Delft Technopolis, Prinses Beatrixlaan en het gebied voor handmatig rijden met WEpods.

Gemeentelijke testlocaties

In samenwerking met verschillende gemeentes worden er testlocaties gerealiseerd. Lees meer over deze testlocaties en de samenwerkingen met deze gemeentes op de partnerpagina's:

Gemeente Schiedam en Vlaardingen

Gemeente Rotterdam

Gemeente Rijswijk

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Gemeente Leiden

Gemeente Den Haag

Gemeente Delft

Gemeente Capelle aan den IJssel

[MapFig mapid="3"]

Ook testen op deze routes?

Onze testroutes en onderzoeksfaciliteiten zijn beschikbaar voor iedereen die onderzoek naar automatisch rijden wil doen.

Doe mee!