menu

Events

Netwerkbijeenkomst Future Mobility Movement – AVLM

Vindt plaats op: dinsdag 27 juni 2017 - 12:30 tot dinsdag 27 juni 2017 - 17:30
Locatie: The Green Village TU Delft


Netwerkbijeenkomst AVLM – Automatisch Vervoer op de Last Mile.

In de ochtend van 27 juni wordt een unieke testomgeving voor automatisch vervoer geopend op de campus van de TU Delft: het ResearchLab Automated Driving . Dit ResearchLab is een onderdeel van het Fieldlab Automatisch Vervoer op de Last Mile (AVLM) een dynamische samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en MKB-ondernemers in de regio. Het Fieldlab AVLM heeft de ambitie de regio te ontwikkelen tot eeninternationaal toonaangevend onderzoeks- en praktijkgebied, dat leidt tot een duurzame economische groei en betere bereikbaarheid en efficiëntie van het totale vervoerssysteem.

In het FieldLab wordt al samengewerkt met een aantal frontrunners. De logische vervolgstap is nu om deze groep uit te breiden. In samenwerking met de Future Mobility Movement staat daarom het middagprogramma in het teken van nieuwe coalities.

We zijn op zoek naar mensen met ideeën die zelf een concrete bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van automatisch vervoer. Na een introductie over de ambities van het Fieldlab, bieden we u inspiratie vanuit de optiek van de uitvinder en de innovator en komt een aantal frontrunners aan het woord. Aansluitend dagen we u uit en horen we graag waar u mee bezig bent of naar op zoek bent.

Dus bent u bezig met techniek en innovatie op het terrein van automatisch vervoer? Bent u op zoek naar een testlocatie? Wilt u producten of diensten ontwikkelen in samenwerking met anderen? Wilt u gebruik maken van automatisch vervoer en zoekt u partijen die dat met en voor u mogelijk kunnen maken.

Dan is dit de bijeenkomst die u niet mag missen!

Programma
12.30 uur – 13.00 uur
Ontvangst met lunch

13.00 uur – 13.10 uur
Welkom in het ResearchLab Automated Driving Delft,  Petrouchka den Dunnen, Provincie Zuid-Holland.

13.10 uur – 13.25 uur
Valkuilen van innovatie door Wouter Pijzel, uitvinder en innovator

13.25 uur – 14.30 uur
Inspiratie van frontrunners Michel Moster – Gemeente Rotterdam, Robbert Lohman – 2getthere en Laurens Tuinhout – PostNL

14.30 uur – 15.30 uur
Gelegenheid bezoek demo-opstellingen:
– 2getthere
– Dynniq
– Domino’s pizza
– Zelfvarende boot
– Toyota Prius
– InTraffic
– Technolution